Back to all concerts

In memoriam Iván Eröd, Graz

Sunday, 27.06.2021 16:00

Palais Meran, Florentinersaal, Leonhardstrasse 15, 8010 Graz

Iván ERÖD 3 Klavierstücke op. 66 (1995/97)
for piano solo
Introduktion und Toccata op. 87 (2010)
for piano solo
Sonata milanese op. 47 (1984)
for bassoon and piano
Krisztina FALUDY, bassoon
Janna POLYZOIDES, piano

Entrance free!